Tallerken med tortilla
© wichmann+bendtsen

Tortilla med peberfrugt og oliven

Lad det inspirere af det mexicanske køkken og lav en lækker tortilla på bare 15 minutter. Velbekomme.

1. oktober 2017 af Anne Larsen & Bo Frederiksen

Tortilla med peberfrugt og oliven

2 personer

1 lille gult løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt

6 spsk. persille, grofthakket
15 små sorte oliven med sten i vandlage, ca. 30 g
2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 

6 store æg 

Havsalt
Sort peber, friskkværnet 

3-4 riv parmesanost, ca. 10 g 


Sådan gør du

  • Skær løget i fine skiver. Snit hvidløgsfeddet i ultrafine skiver, gerne på et snittejern. Skær peberfrugten i fine stave.
  • Hak persillen groft. Dræn olien fra olivenerne.
  • Steg løg og hvidløg i olivenolien på panden i et minuts tid, kom peberfrugten ved, og steg, til det er blødt og blankt. Kom persille ved.
  • Pisk æggene med en gaffel, og hæld massen ned over grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
  • Steg tortillaen stabil på den ene side, vend den ved hjælp af et grydelåg, og steg den på den anden side. Anret retten med oliven og revet parmesanost. 

Næringsindhold pr. person:

Energi: 390 kcal
Protein: 25,8 g
Fedt: 27,5 g
Kulhydrat: 12,1 g
Kostfibre: 2,7 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...