Tomatsuppe med chili og flødepeberrod

En hot tomatsuppe, der sparker til smagsløgene og varmer fra inderst til yderst.

3. juli 2016 af I FORM

4 personer

1 rødløg
2 tsk. ekstra jomfru olivenolie
2 røde peberfrugter
1 rød chili
Havsalt
2 dåser flåede tomater
1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon
1 buket timian, bindes med bomuldsnor
1 spsk. koldpresset rapsolie
friskkværnet sort peber


Topping

1 dl skyr rørt med 1 spsk. koldpresset rapsolie
1 stykke peberrod
havsalt, friskkværnet hvid peber og et nip lys rørsukker

 

 

  • Skær løget i skiver, og sauter i olie, til de er bløde. Skær peberfrugt og chili i små stykker. Kom det i gryden, vend godt, og tilsæt 2 tsk. salt.

 

 

  • Hæld tomater og bouillon i gryden, og læg timianbuketten i. Lad suppen simre i 20 min.

 

 

  • Tag timianbuketten op. Blend suppen med rapsolien, og smag til med salt og peber.

 

 

  • Bland skyr med ultrafint revet peberrod, salt, peber og et nip sukker.

 

 

  • Anret suppen med cremen og brøndkarse.

 

 

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...