tomatsuppe  i en skål

En spicy tomatsuppe, der nok skal give dig varmen

Tomatsuppe med chili og flødepeberrod

En hot tomatsuppe, der sparker til smagsløgene og varmer fra inderst til yderst.

3. juli 2016 af I FORM

Tomatsuppe til 4 personer

1 rødløg
2 tsk. ekstra jomfru olivenolie
2 røde peberfrugter
1 rød chili
Havsalt
2 dåser flåede tomater
1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon
1 buket timian, bindes med bomuldsnor
1 spsk. koldpresset rapsolie
friskkværnet sort peber


Topping til tomatsuppe

1 dl skyr rørt med 1 spsk. koldpresset rapsolie
1 stykke peberrod
havsalt, friskkværnet hvid peber og et nip lys rørsukker

  • Skær løget i skiver, og sauter i olie, til de er bløde. Skær peberfrugt og chili i små stykker. Kom det i gryden, vend godt, og tilsæt 2 tsk. salt.
  • Hæld tomater og bouillon i gryden, og læg timianbuketten i. Lad suppen simre i 20 min.
  • Tag timianbuketten op. Blend suppen med rapsolien, og smag til med salt og peber.
  • Bland skyr med ultrafint revet peberrod, salt, peber og et nip sukker.
  • Anret suppen med cremen og brøndkarse. 

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...