Grøn thailandsk suppe
© wichmann+bendtsen

Thailandsk suppe med lyssej

Drøm dig ned til varmen med denne fantastiske, thailandske suppe.

13. november 2017 af Augusta Sørensen

Grøn karry-kokos-suppe med lyssej

2 personer

2 lyssejfileter
1 spsk. gurkemeje
1 spsk. grøn karrypasta
1 dåse kokosmælk, light
2 dl vand
½ broccoli
2 håndfulde spinat, frisk
1 håndfuld koriander, frisk
2 limeblade
1 lime, saften
Salt
Peber, friskkværnet
4 skiver rød chili
Sesamfrø

Sådan laver du grøn karry-kokos-suppe

  • Del lyssejfileterne på langs, drys dem med gurkemeje, og rul dem sammen.
  • Bag dem i ovnen ved 180 gr. i 6 min. Sluk for ovnen, og lad fisken stå derinde i yderligere
  • 4 min.
  • Kom karrypasta, kokosmælk og vand i en gryde, og bring det i kog. Tilsæt broccoli, og lad det koge i 6 min.
  • Kom den varme blanding i en blender, og tilsæt spinat, koriander og to limeblade. Blend det hele til en ensartet suppe, og smag til med limesaft, salt og friskkværnet peber.
  • Anret suppen med to fiskeruller i hver skål, pynt med to limeblade, skiver af chili og sesamfrø.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 473 kcal
Protein: 36,9 g
Fedt: 26,3 g
Kulhydrat: 25,8 g
Kostfibre: 5,7 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...