©wichmann+bendtsen

Svinekotelet med quinoa og broccoli

Lav grillet svinekotelet med quinoa og broccoli og få aftensmad i grønlige farver - det tager kun 20 minutter. Læs hvordan her.

8. januar 2016 af Anne Larsen og Martin Kreutzer

Svinekotelet med quinoa og broccoli

2 personer

100 g quinoa
1 bdt./ca. 400 g broccoli
Koldpresset rapsolie
Havsalt og kværnet sort peber
2 svinekoteletter, gerne med skaft
Ekstra jomfruolivenolie
2 tsk. smør
2 håndfulde ærteskud, brøndkarse eller bredbladet persille

 

 

Sådan laver du svinekotelet med quinoa

  • Kog quinoa ifølge emballagens anvisning.
  • Gør broccoli i stand, kom den i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys let med salt.
  • Hæld kogende vand over, og lige inden anretning koges den op og drænes straks.
  • Fjern synligt fedt fra koteletten.
  • Gnid den med olivenolie, og grill den på panden eller udendørs grill.
  • Eller steg den: Varm lidt olivenolie op på en pande, kom smør ved, lad det bruse op, og steg nu koteletten på begge sider, først ved høj varme
    i et par minutter og færdig ved 3-4 minutter på begge sider.
  • Anret kødet med ærteskud og quinoa og broccoli ved siden af.

 

Næringsindhold pr. portion:

  • Energi: 537 kcal
  • Protein: 43,3 g
  • Fedt: 21,8 g
  • Kulhydrat: 47 g
  • Kostfibre: 9,6 g

Indholdet fortsætter efter annoncen

Måske er du interesseret i...

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen