Svinekotelet med æbler, selleri og salvie

Svinekotelet serveret alt det bedste fra efteråret.

2. oktober 2011 af I FORM

1 person

125 g mager svinekotelet
Salt
Peber
1 tsk. olivenolie
1 rødt æble
100 g skalotteløg
1 stilk blegselleri
1 dl æblecider
2 salvieblade
2 spsk. Cultura
200 g grønne bønner


Tilberedning

Drys koteletten med salt og peber, og brun den i lidt olie på en varm pande ca. 2 min. på hver side. Tag op. Skær så æble i både, og steg ved lav varme i 3-4 min. Tag op. Steg nu halverede skalotteløg og blegselleri skåret i mindre stykker i 5 min. Hæld æblecider over, og bring i kog. Rør hakket salvie i, og tilsæt kotelet og æbler igen. Lad det simre i 10 min., til koteletterne er klar. Rør med Cultura til sidst. Server koteletten med sovs, grønsagsblanding og blancherede grønne bønner.

  • Du træner faktisk ikke:

    Retten er så mættende, at du sagtens kan skære 20-25 % af portionen og på den måde kompensere for dit mindre kaloriebehov, uden at du går på kompromis med din mæthed.


  • Du træner hårdt og meget:

    Behøver du ekstra energi for at kunne fylde dine depoter op efter hård træning, vil en skive grovbrød eller to være en nem måde at løfte rettens energiindhold på.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler