Læs også

Grøn pasta

Squashpasta med spicy chicken

Sund pasta lavet på squash tilsat sprød kylling og grønt er en fristende kombination, du sent vil glemme.

13. marts 2014 af Michelle Kristensen

[bodylink]

Det skal du bruge


Til 2 personer

Pasta:

1 squash

Grønt:

4 radiser
Kerner fra ¼ granatæble
200 g romanescokål, alternativt blomkål
200 g ærter

Spicy chicken:

250 g kyllingebryst
50 g hakkede mandler
½ tsk. tørrede chiliflager
½ tsk. cayennepeber
1 fed knust hvidløg
½ tsk. havsalt
¼ tsk. friskkværnet peber
1 pisket æg

Persillepesto:

1 spsk. olivenolie
½ lille avocado
2 spsk. æblecidereddike
1 dl frisk persille
1 fed knust hvidløg
½ tsk. havsalt
¼ dl vand

Sådan gør du

  • Kør mandler, chili, cayennepeber, hvidløg, salt og peber sammen i en foodprocessor, indtil det er en grov blanding.

  • Skær kyllingebrystet i mindre stykker, og dyp nu et stykke ad gangen, først ned i det piskede æg og derefter i mandelblandingen.

  • Læg herefter stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem ved 175˚ varmluft i 15-20 min.

  • Kom alle ingredienserne til pestoen ned i en foodprocessor, og kør i 30-90 sek., alt efter hvor fint du vil have det.

  • Kør squashen på en spirali (en maskine, der kan lave pastalignende strimler ud af alle former for grønsager).

  • Skær de øvrige grønsager ud i den ønskede størrelse.

  • Fordel det hele på to tallerkener.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...