Slank livret: Spaghetti carbonara

med grønsager og fuldkorn

21. februar 2011 af I FORM

1 person

50 g fuldkornsspaghetti
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakkede
1 tsk. olivenolie
Masser af friskkværnet peber
20 g parmaskinke
1 porre i ringe
3 soltørrede tomater i strimler
1 fennikelknold
1 æg
2-3 spsk. hakket bredbladet persille
Tilbehør: tomater


Tilberedning

Steg hakket løg og hvidløg i olien. Drys med masser af peber (det er det, der har givet navnet til retten: kulsvierens pasta). Rist parmaskinken i ovnen i 5 minutter, til den er sprød (ca. 200 grader). Steg porre, soltørrede tomater og fintsnittet fennikel sammen med løgene. Kog pastaen, og vend den i grønsagerne. Tilsæt persille og til sidst et sammenpisket æg rørt med 2-3 spsk. vand. Det skal lige stivne og sætte sig rundt om pastaen. Server straks med tomatsalat.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler