Slank livret: Pitabrød med fyld

Pitabrødene er proppet med sunde grønsager og kikærter, der erstatter det mer kalorierige kød.

10. juni 2010 af I FORM

Brød

10 g gær
3⁄4 dl vand
60 g speltmel
2 tsk. olivenolie
1 tsk. salt
30 g stærkt hvedemel (mel med højt indhold af gluten)


Fyld

50 g blancheret broccolibuket (eller rå)
50 g gulerod
50 g tomat
50 g rød peber
1 dl mager hummus (brug yoghurt i stedet for olie)
1 håndfuld salatblade


Tilberedning
Rør gæren ud med vand, olie, salt, spelt og til sidst hvedemel. Ælt længe, og lad dejen hæve en time. Rul den ud til 2 cirkler, som hæver 10 minutter og derefter bages i en forvarmet ovn ved 250 grader. Den høje varme skulle gerne lave en luftfyldt “lomme” i pitabrødene.

Fyld de afkølede brød med rensede, snittede og udskårne grønsager, og hæld hummus på som dressing.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...