Slank livret: Musaka

Musaka smager dejligt, her får du en lækker udgave, som både din vægt og din mave vil elske!

13. august 2010 af I FORM

1 person

100 g aubergine
150 g courgette
1 tsk. olivenolie
50 g hakket magert lammekød
100 g hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1⁄2 tsk. chiliflager
1⁄2 dåse flåede tomater
100 g gulerod
100 g selleriknold
Salt og peber
5 kviste oregano
35 g smuldret feta


Tilbehør

Grøn salat


Tilberedning

Skær auberginen og courgetten i skiver, pensl dem med olivenolie, og drys med salt og peber. Bred skiverne ud på bagepapir, og giv dem 10 minutter ved 200 grader.

Hak løg og hvidløg, og brun dem i olien sammen med hakket kød og tern af gulerod og selleri. Kom hakkede tomater med væde ved, og drys med chili, salt, peber og hakket oregano. Kom evt. lidt vand ved, og lad det småkoge i 15 minutter.

Læg lag af stegte aubergine- og courgetteskiver skiftevis med kødsovs i et fad, og drys til sidst med smuldret feta. Bag musakaen i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter. Server med grøn salat.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...