Slank livret: Lasagne med spinat, fisk og hytteost

En klassiker i slank version.

2. januar 2009 af I FORM

1 person

60 g fuldkornslasagneplader
300 g spinat
50 g hytteost 20+
Muskatnød
Salt
Peber
75 g hvid fast fisk
½ æg
5 kviste basilikum
100 g tomat
15 g parmasan eller grana


Tilberedning:

Forkog lasagnepladerne en af gangen. Hold dem fugtige. Skyl så spinaten, og damp den i gryde med det vand, der hænger ved spinaten. Dræn spinaten, og rør så spinat, hytteost, revet muskatnød, salt og peber sammen. Læg blandingen som det ene lag mellem pladerne. Blend fisken med lidt salt, rør med æg og hakket basilikum, og læg det som det andet lag. Læg tomatskiver øverst med revet parmesan og godt med peber. Sæt i ovnen ved 200 grader i 20 min., til fisken er bagt.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler