Slank livret: Grillkylling med fritter

Glem alt om friture, fedtede fingre og dårlig samvittighed. Med denne ret får du mindre fedt, flere vitaminer og mineraler og masser af mættende kostfibre.

14. juli 2010 af I FORM

1 person

1 kyllingebryst med skind
Groft salt
1 stilk med 6 cherrytomater
4 kviste rosmarin
Revet skal af 1/2 økocitron
150 g selleri
150 g rødbede
150 g persillerod
1 tsk. olivenolie
Friskkværnet peber
2 spsk. Cultura
1 hakket cornichon
1/4 tsk. stærk karry


Tilberedning

Gnid kyllingens skind med groft salt. Skræl alle rodfrugter, og skær dem i stave. Gnid dem med salt, peber og olivenolie, og spred dem ud på bagepapir. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

De sidste 10 minutter stiller du også kyllingen og tomaterne med rosmarinkviste med ind. Skru så ovnen over på grillstegning, og grill, til skindet er sprødt og fritterne sprøde. Hold øje med tomaterne – de skal ud, når de sprækker.

Rør Cultura med hakket cornichon og karry, og server som dyppelse for fritterne. Anret kyllingen med rosmarin og revet citronskal, og giv bagte tomater til.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...