Burger med kartoffel- og sellerifritter

I FORM gør det sundt at spise dine livretter. Vi gør kødet magert og tryller lidt med både bolle og fritter. Login, og se hvordan.

1. juni 2016 af I FORM

Ingredienser til 1 person

125 g magert hakket oksekød
75 g kartofler
75 g selleriknold
1 tsk. olivenolie
Salt
Peber
2-3 kviste rosmarin
75 g courgette
50 g løg
1 spsk. balsamicoeddike
70 g fuldkornsspeltbolle
2 salatblade
100 g tomat
Evt. citron


Tilberedning

Form en bøf, der passer til bollen. Skrub kartofler, skræl selleri, og skær begge i både eller stave. Vend så med 1 tsk. olie, salt, peber og rosmarin, og læg fritter i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min., til de er stegte og sprøde. Skær courgette i skiver, og løg i ringe. Put lidt olie på en grillpande, og steg først løgringe, så courgette i skiver og til sidst bøffen, der også dryppes med lidt balsamico. Rist nu bollen. Saml din burger med salatblade, bøf, tomat i tern, courgette og til sidst løg. Server den med kartoffel- og sellerifritter til, og suppler evt. med lidt citron.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler