Slank livret: Æggekage med laks

Ekstra mæthed, flere fibre og færre kalorier

28. april 2010 af I FORM

1 person

100 g grønne bønner eller haricots verts
1 æg
1 æggehvide
30 g ricotta
50 g cherrytomater
50 g varmrøget laks
1 spsk. hakket frisk basilikum
Salt og peber


Tilbehør
200 gram grøn salat og halvanden skive groft rugbrød (75 gram)


Tilberedning

Kog bønnerne i saltet vand i 3 min. Pisk æg, æggehvider og ricotta sammen i en skål. Tilsæt bønner, halverede tomater, laks, basilikum, salt og peber.

Smør en form på ca. 7 cm i diameter, og kom massen heri. Bag æggekagen i ovnen ved 180 grader i 20 min., til den er gylden. Server med brød og grøn salat.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...