Salat med kylling på en tallerken

Salat med kylling og æbler

Let og nærende salat med kylling og æbler, der kan være klar på kun 30 minutter.

11. oktober 2016 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Salat med kylling og æbler


2 personer

2 kyllingebrystfileter
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt
200 g blandede salater: fx hjertesalat, frisé, rucola og radicchio
2 jordskokker
1 syrligt æble
Citronsaft
2 spsk. granatæblekerner
En håndfuld brøndkarse
2 spsk. dijonvinaigrette

Sådan laver du salat med kylling

  • Skær kyllingen i tern, og steg disse i olivenolie.
  • Drys let med salt undervejs.
  • Gør salaterne i stand, skyl og slyng dem tørre. Skrub eller skræl jordskokker, og skær dem i meget fine skiver på et mandolinjern.
  • Læg jordskokkeskiverne i iskoldt vand i 5 minutter. 
  • Skær æblet i fine skiver, og dryp disse med citronsaft.
  • Anret salaterne med kylling, jordskokker, dressing, de to slags æble, brøndkarse og dijonvinaigrette.

 Næringsindhold i salat med kylling pr. portion

Energi: 363 kcal
Protein: 27,8 g
Fedt: 19,7 g
Kulhydrat: 20,8 g
Kostfibre: 3,3 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...