Læs også

Skål med rødkålssalat

Rødkålssalat

Pastasalat med and

Mættende, sund og perfekt som aftensmad.

12. december 2007 af I FORM

4 personer

2 røde peberfrugter
2 gule peberfrugter
1 spsk. olivenolie
2 andebrystfileter
Havsalt
300 g fuldkornspasta
1 spsk. olivenolie
½ spsk. hvidvinseddike
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. rørsukker
½ tsk. havsalt
Sort peber
2 spsk. persille
50 g hasselnødder

Tilberedning

Skær peberfrugterne i halve på langs, rens dem, og bag i ovnen ved 220 grader i 15 min. Læg i plasticpose til afkøling. Fjern skindet, skær i mindre stykker, og gnid med olivenolie.

Fjern fedtet fra andekødet, og kog i saltet vand i en time. Skær nu kødet i mindre stykker.

Kog pastaen efter anvisningen. Lav marinade af olivenolie, hvidvinseddike, sennep, rørsukker, salt, peber, finthakket persille, og put pastaen i marinaden. Rist hasselnødderne på en pande, og gnid skallen af.

Vend and, peberfrugter og hasselnødder i pastaen, og server nu pastasalaten.

Derfor er den sund
Retten rummer retten store mængder af jern, som er vigtigt for din blodproduktion.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler