© wichmann+bendtsen

Pasta med tun, kapers og oliven

Skal aftensmaden gå ekstra stærkt? Så prøv denne pastaret med tun, kapers og oliven. Den tager kun 25 minutter at lave.

15. marts 2017 af Anne Larsen

Pasta med tun, kapers og oliven

2 personer

1 gult løg
2 fed hvidløg
4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
½ tsk. stødte, tørrede chiliflager
200 g grøn peberfrugt, i tern
1 dåse hakkede tomater
120 g fuldkornspasta, penne
200 g dåsetun, drænet
50 g sorte oliven
2 spsk. kapers
Havsalt
Kværnet sort peber
2 spsk. koldpresset rapsolie
2 kviste bredbladet persille

Sådan laver du pastasalat med tun 

  • Skær løg og hvidløg fint, og sautér i olivenolie. 
  • Kom chili og grøn peberfrugt ved.
  • Spæd med ½ dl vand. 
  • Kom tomaterne ved, og lad saucen simre ved laveste blus i 5 min.
  • Kog pastaen, og tilsæt tun, oliven og til sidst kapers til retten.
  • Smag retten til med salt og peber (husk, at kapers også salter). 
  • Vend pastaen i saucen sammen med rapsolien, og anret med bredbladet persille*. 

*Brug hele persillen

Når du anvender persille–bladene
i hel eller hakket form, står du ofte tilbage med kvistene. Dem kan
du bruge som smagsgivere, når
du koger suppe eller kartofler.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 527 kcal
Protein: 37,4 g
Fedt: 14,5 g
Kulhydrat: 68,4 g
Kostfibre: 13,5 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...