Tallerken med kylling og pasta i karry
© wichmann+bendtsen

Pasta med kylling, kål og kokos

Mangler du inspiration til sund og nem aftensmad? Så forkæl familien med denne kyllingeret. Den er mager og fyldt med proteiner - et sikkert hit hos hele familien. Velbekomme.

10. januar 2017 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Pasta med kylling, kål og kokos

1 person

1 kyllingebryst*

50 g fuldkornspasta

1 dl kyllingefond

1 del kokosmælk

citron 

karry

100 g spidskål

1 forårsløg

persille

Grundopskrift: tilberedning af kyllingebryst*

  • Gnid 1 kyllingebryst med ekstra jomfruolivenolie.
  • Steg det, og krydr bagefter med salt og peber.
  • Grill: Grill udendørs på grill. Ca. 10 minutter på hver side.
  • Stegning: Steges på pande ca. 10 minutter på hver side, først 1-2 minutter på hver side ved høj varme, derefter steges der videre ved middelvarme.

Sådan laver du pasta med kylling og kål

  • Kog 50 g fuldkornspasta. 
  • Varm 1 dl kyllingefond og 1 dl kokosmælk op. 
  • Smag til med citron og karry. Lad 1 råt kyllingebryst i tern småkoge heri i 10 min. 
  • Tilsæt 100 g fintsnittet spidskål og 1 forårsløg. 
  • Hæld over pastaen. 
  • Drys med persille.

Har du brug for flere gode proteiner? Så find dem her!

Næringsindhold
Energi: 566 kcal 
Protein: 30 g
Fedt: 27,1 g
Kulhydrat: 55,6 g
Kostfibre: 8,5 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...