Salat med kylling

Ovnstegt kyllingebryst med perlespeltsalat

Nem og sund aftensmad på under 30 minutter.

6. september 2017 af Helle B. Carlsen, Anne Larsen & Michelle Kristensen

Kylling med perlespeltsalat 

2 personer

70 g perlespelt
Kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon
2 kyllingebryster
4 tsk. olivenolie
Salt
Sort peber, friskkværnet
2 fed hvidløg, finthakkede
1 dl persille, finthakket
1 dl purløg, fintklippet
1 skalotteløg, i skiver
1 citron, saften
200 g ærter
200 g spinat

Sådan gør du 

  • Kog perlespelten i bouillon i stedet for vand efter anvisning på pakken.
  • Gnid kyllingebrysterne med 2 tsk. olie, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 grader i 20 min., til kødet er gennemstegt.
  • Rør 2 tsk. olie, hvidløg, persille, purløg, løg, citronsaft, salt, peber og ærter sammen. Vend den kogte, lune spelt i. Kom spinat i, når spelten er kølet let af.
  • Skær kyllingebrysterne i skiver på skrå, og anret dem på to tallerkner ved siden af perlespeltsalaten. 

Næringsindhold pr. person:

Energi: 549 kcal
Protein: 39 g
Fedt: 14,8 g
Kulhydrat: 54 g
Kostfibre: 12 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...