Gazpacho med rød peber

Spis spansk Gazpacho med rød peberfrugt og tomat, og drøm dig væk til sydlige himmelstrøg på dine fastedage.

2. december 2015 af I FORM

Gazpacho

1 person

1 agurk
1 bundt frisk basilikum
2 fed hvidløg
1 rød peber
1 løg
6 friske solmodne tomater (eller 1 dåse flåede tomater) 2 tsk. olivenolie
Ca. 1 tsk. cayennepeber
½ spsk. æbleeddike
Havsalt

 

Sådan laver du gazpacho

  • Tag lidt basilikum fra til pynt.
  • Put derefter alt, undtagen cayenne­peber og salt, i en blender, og blend suppen grundigt, til den har en passende konsistens.
  • Tilsæt derefter cayennepeber og salt efter smag.
  • Pynt med flotte basilikumblade, og server suppen kold.

 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler