Kålwraps: Funky dog

Hotdog med rødkål, kyllingepølser, rød peber, cornichoner, forårsløg og sennepsdressing.

28. december 2012 af I FORM

4 personer
4 store rødkålsblade
8 Hanegal kyllingepølser (eller andre magre pølser)
1 rød peberfrugt i tern
3 fintsnittede forårsløg
12 cornichoner delt i halve


Sennepsdressing

1 stor spsk. dijonsennep
1 tsk. akaciehonning
2 spsk. skyr
1 spsk. olivenolie
1 fed knust hvidløg
Havsalt + friskkværnet peber

  • Rist pølserne på panden.
  • Put alle ingredienserne til dressingen i en skål, og pisk den sammen.
  • Tag de fire spidskålsblade, og skær den hårde stilk af. Placer to pølser på hvert blad inde i midten, og forestil dig, bladet er et pølsebrød.
  • Hæld dressingen over pølsen, og fordel peberfrugt, forårsløg og cornichoner ovenpå.

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...