Hvad med en blomkålspizza med laks?

Pizza på blomkålsbund

Den lækre bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund.

4. august 2013 af Michelle Kristensen

4 personer

Bund

1 blomkålshoved
3 æg
2 fed hvidløg
½ tsk. havsalt
½ tsk. friskkværnet peber
Evt. 1 spsk. fiberHUSK (kan undlades)

Fyld
1 pk. Philadelphiaost
1 spsk. frisk og finthakket dild
1 spsk. citronsaft
200 g røget laks
1 spsk. kapers
1 lille rødløg skåret i skiver
2 friske dadler (tag stenen ud)


  • Kør blomkål i foodprocessoren, så det bliver til smulder, og tilsæt de øvrige ingredienser.
  • Form 8 små runde pizzaer, og sæt dem på en bageplade. Bag bundene i 30-35 min. ved 175 grader.
  • Smør Philadelphia på bundene, skær fyldet ud, fordel det på bundene, og server.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler