Hvad med en blomkålspizza med laks?

Pizza på blomkålsbund

Den lækre bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund.

4. august 2013 af Michelle Kristensen

4 personer

Bund

1 blomkålshoved
3 æg
2 fed hvidløg
½ tsk. havsalt
½ tsk. friskkværnet peber
Evt. 1 spsk. fiberHUSK (kan undlades)

Fyld
1 pk. Philadelphiaost
1 spsk. frisk og finthakket dild
1 spsk. citronsaft
200 g røget laks
1 spsk. kapers
1 lille rødløg skåret i skiver
2 friske dadler (tag stenen ud)


  • Kør blomkål i foodprocessoren, så det bliver til smulder, og tilsæt de øvrige ingredienser.
  • Form 8 små runde pizzaer, og sæt dem på en bageplade. Bag bundene i 30-35 min. ved 175 grader.
  • Smør Philadelphia på bundene, skær fyldet ud, fordel det på bundene, og server.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...