Okseburger med squashbolle og valnøddepesto

Knasende lækker burgervariant uden brød, men med masser af smag.

26. juli 2012 af I FORM

2 personer
250 gram hakket oksekød (max 10 % fedt)
1 squash
½ lille rødløg
½ rød peberfrugt
10 skiver syltet agurk
2 skiver primadonna-ost


Valnøddepesto

50 gram valnødder
2 dl frisk basilikum
¼ dl olivenolie
1 ½ fed knust hvidløg
1 knivspids frisk chili
Havsalt


  • Blend alle ingredienserne til valnødde-pestoen groft, og stil den på køl.
  • Form kødet til to bøffer, krydr med en smule olie, salt og peber, og grill eller steg dem.
  • Skær squashen i 4 skiver (kasser bund og top), og grill dem. Det er ikke nødvendigt at bruge olie.
  • Brug squashskiverne som burgerbolle, og læg bøf, syltet agurk, ost i tynde flager, løg i ringe, peberfrugt i fine skiver og dressing imellem.
  • Pynt med lidt frisk basilikum.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler