Kyllingefilet med pærer, druer og ris

Verdens bedste kur: En nem og hurtig løsning, der passer til både hverdag og gæster.

23. august 2012 af I FORM

em1 pære, skåret i både
1 spsk. flydende honning
30 g pecorino i tynde skiver
1 tsk. sort peber
½ dl brune ris, kogt som anvist på posen
10 blå druer, flækket
lidt friskhakket mynte
1 spsk. hakkede mandler
salt og peber
1 kyllingefilet, ristet på en pande med lidt olie/em

strongSådan gør du/strong
ul
liVend pæren med honning, ost og sort peber./li
liVend risene med druer, mynte og mandler, og smag til med salt og peber./li
liServer sammen med kyllingen./li
/ul

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler