Kammuslinger og laks på spyd med tomatsalat og fuldkornspasta

Smukke spyd med farvestrålende salat, så bliver fingermad ikke meget pænere.

12. juli 2016 af I FORM

4 personer

8 kammuslinger
400 g laks i store tern
4 limefrugter
1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og sort peber
300 g fuldkornspastapenne
1 tsk. koldpresset rapsolie
400 g små, gode tomater – gerne i forskellige farver
1 bananskalotteløg
1 bdt. basilikum


Dressing

2 dl ekstra jomfruolivenolie eller koldpresset rapsolie
½ dl hvidvinseddike
1 spsk. dijonsennep
Havsalt og friskkværnet sort peber


  • Kog pastaen al dente, hæld koldt vand over, dryp af, og rør et dryp rapsolie rundt. Del tomaterne, og skær skalotteløget i ringe.
  • Nip basilikum. Ryst dressingen.
  • Gnid fisken med olivenolie, og krydr med salt og peber.
  • Grill laks 1-2 min. på hver side, og muslinger 1 min. på hver side.
  • Sæt fisk og skaldyr på spyd. Anret, og dryp med 1 spsk. dressing på hver portion.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...