Tallerken med tacos og grønt

Velbekomme - eller skulle vi sige ¡Buen provecho

© wichmann+bendtsen

Mexikanske tacos med grillet laks

Lad dig inspirere af det mexicanske køkken og spis dig mæt og glad i tacos med grillet laks.

24. oktober 2017 af Augusta Sørensen

Tacos med grillet laks

2 personer

2 laksestykker, ca. 250 g
200 g rødkål
1 avocado
4 bløde tacos
1 håndfuld koriander, frisk
2 spsk. cremefraiche
Ristede løg, alternativt ristede solsikkekerner
1 lime, saften

Sådan laver du tacos

  • Steg laksestykkerne på en grillpande. Undlad fedtstof.
  • Mens fisken steger, snittes rødkålen i tynde strimler, og avocadoen i skiver.
  • Lun tacos i ovnen i 3 min. ved 200 gr.
  • Anret de lune tacos med laks, rødkål, avocado, cremefraiche, koriander og lidt sprøde, ristede løg på toppen. Dryp med lidt limesaft, og servér.

Laks er proppet med proteiner og d-vitaminer. Find flere lækre opskrifter med laks her.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 514 kcal
Protein: 28,1 g
Fedt: 32,7 g
Kulhydrat: 31,3 g
Kostfibre: 7 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...