Marineret kyllingebryst med kiwisalat

Kaloriefattig nydelse med et læskende indslag.

3. november 2008 af I FORM

4 personer

4 kyllingefileter
1 dl teriyaki
100 g feldsalat
4 grønne kiwier


Dressing:

2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
Lille skalotteløg
Havsalt
Sort peber


Tilberedning
Læg kyllingebrystfileter i teriyaki, og stil dem på køl i min. 6 timer. Steg så fileterne på begge sider på en slip let-pande i det marinade, der hænger ved kyllingen. Steg dem først ved høj varme på begge sider, hæld nu resterende marinade ved, og lad kyllingefileterne simre færdig ved middelvarme, ca. 7 min. på hver side. Rengør feldsalat, og skræl og skær kiwier i både. Lav dressing af olie, eddike, finthakkede skalotteløg, salt og friskkværnet sort peber. Skær kyllingfileterne i halvtykke skiver, og arranger dem med feldsalat og kiwi. Hæld til sidst dressingen hen over.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...