Lammekød - en ægte forårsfavorit

Lam er yderst smagfuldt og rigt på sunde næringsstoffer.

1. april 2012 af I FORM

Det smager af uld og er alt for fedt, lyder to af de hyppigste fordomme om lammekød. Påstandene holder dog ikke stik, hvis du vælger det afpudsede kød, som ikke kun er yderst smagfuldt, men også rigt på sunde næringsstoffer, der bygger dig op efter hård træning og får fedtet til at smelte af din krop.

Lam: Sunde fakta

  • Lam indeholder masser af proteiner, der mætter fremragende og skruer op for din forbrænding.
  • Lam har et fedtindhold, der er helt nede på niveau med kyllingekød.
  • En enkelt portion lam indeholder jern nok til at dække 30 pct. af dit dagsbehov. Jern er bl.a. vigtigt for kroppens produktion af røde blodlegemer.
  • Lam indeholder en god portion af B-vitaminet niacin, der blandt andet er en central brik i kroppens stofskifteprocesser.

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...