Tallerken med kylling, sød kartoffelmos og broccoli
© wichmann+bendtsen

Kylling på sød kartoffelmos

Får du nok proteiner? Ellers prøv denne fantastiske ret - den er super sund og tager ingen tid at lave!

10. januar 2017 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Kylling på sød kartoffelmos

1 person

1 kyllingebryst*
150 g sød kartoffel
citronsaft
rapsolie
timian
100 g aspargesbroccoli eller almindelig broccoli

Grundopskrift: tilberedning af kyllingebryst*

  • Gnid 1 kyllingebryst med ekstra jomfruolivenolie.
  • Steg det, og krydr bagefter med salt og peber.
  • Grill: Grill udendørs på grill. Ca. 10 minutter på hver side.
  • Stegning: Steges på pande ca. 10 minutter på hver side, først 1-2 minutter på hver side ved høj varme, derefter steges der videre ved middelvarme.

Sådan laver du kylling på sød kartoffelmos

  • Grill eller steg 1 kyllingebryst. 
  • Kog 150 g sød kartoffel i tern møre i bouillon. 
  • Dræn, og blend med citronsaft, 1 spsk. rapsolie og en smule kogevand. 
  • Anret, drys med timian, og servér 100 g dampede aspargesbroccoli/broccoli til.

Sådan bliver du slank med proteiner.

Næringsindhold
Energi: 438 kcal
Protein: 33,1 g
Fedt: 21,1 g
Kulhydrat: 33,4 g
Kostfibre: 7,7 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...