Kylling med linsesalat

Supersund ret med lækker mozzarella.

6. november 2008 af I FORM

1 person

75 g kyllingebryst med skind
Salt
Peber
25 g grønne linser
1 rødløg
100 g rød peber
Saften af 1 citron
2 soltørrede tomater i olie
½ kugle mozzarella
150 g broccoli
Lidt basilikumblade
1 tsk. olivenolie
50 g salatblanding


Tilberedning

Gnid kyllingen med salt og peber og lidt citronsaft. Stil i ovnen i 25 min. Kog linserne efter anvisning på pakken. Vend linser med løg og peberfrugt i smalle strimler, citronsaft, tomater i småstykker, mozzarella smuldret i stykker, blancherede broccolibuketter, lidt basilikum. Anret linsesalaten sammen med salatblade, og dryp med olivenolie. Serveres til de stegte kyllingestykker.

  • Du træner faktisk ikke:

    Vælg soltørrede tomater uden olie, og drop eventuelt mozzarellaen for at spare nogle kalorier. Du kan sagtens blive mæt alligevel.


  • Du træner hårdt og meget:

    Kog flere linser til. Det løser både dit behov for kulhydrater og proteiner og understøtter på den måde kroppens restitution efter din intensive træning.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler