Karrysuppe i skål
© wichmann+bendtsen

Karrysuppe med rejer og mango

Nem og nærende aftensmad på bare 15 minutter!

5. april 2017 af Anne Larsen & Helle Brønnum Carlsen

Karrysuppe med rejer og mango

2 personer

2 små skalotteløg

2 porrer

2 tsk. ekstra jomfruolivenolie

4 tsk. karry

6 dl grøntsagsbouillon


3 dl kokosmælk med lavt fedtindhold 


Havsalt

Kværnet sort peber

200 g frosne rejer med halespids 


100 g mango

En lille håndfuld friske

korianderblade 


Tilbehør:

60 g quinoa, rå vægt

Sådan laver du karrysuppe

  • Skær løg og det hvide og lysegrønne af porren i ringe, og steg dem bløde og blanke i olie. 
  • Kom karry ved, og vend grønt­sagerne godt rundt.
  • Spæd op med bouillon, og lad suppen simre i 5 minutter. 
  • Blend suppen med kokosmælk, kog den op, og smag til med salt og peber.
  • Dup de optøede og veldrænede rejer med et stykke køkkenrulle, og kom dem i suppen sammen med mango i tern. 
  • Varm suppen godt igennem.
  • Anret suppen med koriander, og servér kogt quinoa til.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 569 kcal
Protein: 29,5 g
Fedt: 24,7 g
Kulhydrat: 63 g
Kostfibre: 10,7 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...