Inviter din familie og venner til en sund julefrokost, og lad dem tage en ret med hver.

Rød sild med æbler og kapersdressing

Ingen julefrokost uden sild. Disse røde sild serveres med æbler, rødløg og en kapersdressing, og så er der smæk på smagen!

18. november 2014 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Rød sild

6 personer

6 gammeldags modnede kryddersildefileter
1 rødløg
2 æbler
1 citron
2 potter brøndkarse

Dressing

200 g skyr
3 spsk. drænede kapers
1 lille bdt. dild
Havsalt og friskkværnet sort peber


Sådan gør du

  • Start med dressingen, så den kan komme på køl, mens resten anrettes.
  • Rør skyr med drænede kapers og finthakket dild, og smag til med peber.
  • Dræn silden. Skær rødløg i fine ringe.
  • Skær æblerne i meget fine både, og sørg for, at fladerne får citronsaft med det samme.
  • Anret brøndkarsen med æbler, løg, sild og dressing.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler