Jordskokkesuppe med fyld i en skål

Jordskokkesuppe med fyld

Sådan laver du en nem og lækker jordskokkesuppe med hvide bønner og persille på kun 30 minutter.

11. oktober 2016 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Jordskokkesuppe med hvide bønner og persille

2 personer

2 dl opblødte og kogte hvide bønner, svarer til 1 dl tørrede
1 porre
Ekstra jomfruolivenolie
100 g persillerod
200 g jordskokker
6 dl kyllinge/grønsagsbouillon
1 dl kokosmælk
Havsalt
2 stilke persille
4 hasselnøddekerner, ristede

Sådan laver du jordskokkesuppe med fyld

  • Gør porren i stand, skær den i ringe, skyl og læg dem i en sigte til afdrypning.
  • Varm 1 spsk. olivenolie op, og sauter porreringene bløde og blanke.
  • Gør imens persillerod og jordskokker i stand.
  • Skrub eller skræl dem, og skær dem i tern.
  • Kom ternene i gryden, og vend godt.
  • Spæd med bouillon, og lad suppen simre i 10 minutter.
  • Blend suppen med kokosmælk, og smag til med salt.
  • Kom bønnerne i.
  • Gør persille i stand, og steg det kort tid i lidt olivenolie, læg det på fedtsugende papir.
  • Rist hasselnødderne, og gnid skallen af (eller køb dem sådan under navnet Piemontenødder).
  • Anret suppen med persille, friskkværnet sort peber og nødder.

Næringsindhold i jordskokkesuppe med fyld pr. portion

Energi: 397 kcal
Protein: 15,8 g
Fedt: 14,8 g
Kulhydrat: 57,8 g
Kostfibre: 14,6 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...