Hakkebøf med rødbeder og svampe

Nem og lækker aftensmad, som alle kan lide.

1. januar 2012 af I FORM

1 person

150 g rødbeder
50 g kartofler
1 tsk. olie
1 æble
¼ tsk. sennep
1 spsk. æbleeddike
20 g salat
50 g svampe
½ skalotteløg
1 tsk. smør
Salt
Peber
100 g ærter
125 g magert hakket oksekød


Tilberedning

Kog rødbeder i 60 min., smut dem, og skær dem i både. Kogetiden kan forkortes, hvis du først skræller og skærer i både. Kog kartofler, og skær i halve. Vend kartofler og udskårne rødbeder i olie på en varm pande i 30 sekunder. Skær nu æble i både, og vend dem i. Tilsæt grov sennep og eddike, og anret blandingen på salat. Steg svampe med hakket løg i smør. Når svampene er klar, drysses med salt og peber, og der slukkes. Blandingen vendes med optøede ærter. Hakkebøfferne formes og steges på grillpande 6-8 min. på hver side drysset med salt. Server den varme kartoffel og rødbede-salat samt grønærtesvampe til hakkebøffen.

  • Du træner faktisk ikke:

    Du sparer nemt nogle kalorier ved at mindske forbruget af olie og smør i retten. Vælger du desuden det magrest mulige oksekød, skærer du yderligere kalorier af retten.


  • Du træner hårdt og meget:

    Du kan roligt løfte kulhydratindtaget ved at spæde retten op med nogle flere kartofler for at sikre dig, at dine depoter bliver fyldt op igen. Mellem 100-150 gram ekstra vil række for de fleste - også efter intensiv træning.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...