Tallerken med rodfrugter
© wichmann+bendtsen

Gulerodssalat med bønner

Vegetarisk aftensmad behøver hverken være kedeligt eller tage flere timer at lave. Prøv denne skønne gulerodssalat med bønner, som du kan lave på bare 15 minutter.

22. august 2017 af Anne Larsen & Michelle Kristensen

Gulerodssalat med bønner

2 personer

400 g gulerødder, gerne i forskellige farver
En stor håndfuld mynte
2 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. agavesirup, alternativt akaciehonning
2 spsk. hvidvinseddike
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
En stor håndfuld spæde salater, fx radicchio, frisé og rucola
50 g hvide bønner, fra dåse
50 g fetaost

Sådan gør du

  • Snit gulerødderne i fine skiver på et snittejern.
  • Blend eller hak myntebladene med rapsolie, sirup og eddike til en dressing. Smag til med salt og peber.
  • Anret gulerødderne med salater, hvide bønner og feta. Dryp med myntedressingen.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 375 kcal
Protein: 11,8 g
Fedt: 18,3 g
Kulhydrat: 46,4 g
Kostfibre: 10,4 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...