Tallerken med rejer, æg og grønt
© wichmann+bendtsen

Forårssalat med rejer, æg og avocado

Byd foråret velkommen med en sund og frisk salat.

24. marts 2017 af Signe Leth & Martin Kreutzer

Forårssalat med rejer, blomkålsris, æg og avocadodressing

2 personer

200 g rejer

2 æg, smilende eller hårdkogte

50 g rucola

¼ blomkål, fintrevet, 125 g

1 avocado, skåret i skiver

1 bolsjestribet bede, skåret i helt tynde skiver

12 grønne oliven

2 spsk. ristede græskarkerner

Avocadodressing:

½ avocado

½ dl skyr

1 spsk. frisk koriander, finthakket

1 spsk. limesaft

½ fed hvidløg, knust eller finthakket

Havsalt

Kværnet sort peber

Sådan laver du forårssalat

  • Lav dressingen ved at blende alle ingredienser, indtil du har en lækker og cremet dressing. 
  • Smag til med salt og peber.
  • Hvis dressingen er for tyk, så tilsæt en lille smule vand.
  • Anret salaten i to skåle, og servér den med en spiseske dressing til hver. 
  • Servér straks.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 439 kcal
Protein: 31,3 g
Fedt: 26,5 g
Kulhydrat: 24 g
Kostfibre: 8,3 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...