og et farvel til det dårlige fedt.

Fish'n'chips

Få et sundt alternativ til briternes hofret nr. 1, med bagte rodfrugter og hjemmerørt remoulade.

11. juli 2014 af I FORM

2 pers.

2 laksesteaks
½ lime
½ kg blandede rodfrugter
½ spsk. olivenolie
Havsalt, friskkværnet peber
Evt. friske krydderurter, fx rosmarin og timian
1 æg
Lidt groft revet peberrod

Sådan gør du

  • Skræl og skær rodfrugterne, og bland dem sammen med hvidløgsfed, olie, salt, peber og fx frisk rosmarin og timian. Det er smart at putte det hele ned i en frostpose, lukke den og vende det rundt, inden du hælder det ud på bagepladen.
  • Bag dem i ovnen ved 175 g varmluft i 30 min.
  • Pisk et æg med salt og peber og groft revet peberrod, og put det oven på laksen.
  • Dryp med lime, og bag laksen i ovnen sammen med rodfrugterne i ca. 15-20 min.
  • Tip, du kan lave en sund remoulade af fintsnittede grønsager og kapers rørt med skyr og smagt til med karry og salt og peber.

Næringsindhold pr. person:

(Uden remoulade) 

Energi: 445 kcal
Protein: 35,7 g
Fedt: 22,5 g
Kulhydrat: 29,5 g
Kostfibre: 8 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...