Tank op med vintervitaminer.

Vintersalat med grapefrugt og kylling

Tank op med c-vitamin med en farverig vintersalat med grapefrugt, bagt aubergine og kylling.

17. februar 2015 af Michelle Kristensen

Vintersalat med kylling

1 person

Citronkylling

1 kyllingebrystfilet a 125 g
1 tsk. frisk rosmarin
1 tsk. olivenolie
½ fed hvidløg
Havsalt og kværnet peber
¼ citron

Vintersalat

½ aubergine
½ tsk. frisk rosmarin
1 tsk. olivenolie
Havsalt og kværnet peber
¼ rød grapefrugt
⅛ spidskål
1 gul bolsjebede
½ frisk figen

Dressing

2 tsk. tahin
Saft og skal fra ¼ økocitron
2 spsk. vand
¼ tsk. salt
1 knivspids stevia (pulver)

Pynt

Sorte sesamfrø og revet skal fra økocitron


Sådan laver du vintersalat

  • Bank kyllingebrystet fladt med din håndflade.
  • Mariner det i olie, rosmarin, hvidløg, salt og peber, og dæk det med tynde skiver af citron.
  • Skær auberginen i tynde skiver på langs, kom olivenolie, rosmarin, salt og peber på dem.
  • Bag begge dele i ovnen ved 175 grader i 15-20 min.
  • Når aubergineskiverne begynder at blive let brune, er de færdige.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen, og skær de resterende grønsager og frugter ud i ønskede størrelser.
  • Anret det hele sammen på en tallerken, og drys med sesamfrø og skal fra citron.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...