Skål med suppe og tilbehør
© wichmann+bendtsen

Broccolisuppe med kylling og parmesan

Lun dig på en sund og cremet broccolisuppe med kylling, parmesan og brøndkarse.

24. august 2017 af Anne Larsen

Broccolisuppe med kylling og parmesan

2 personer

2 kyllingebrystfileter
Havsalt
600 g broccoli
4 tsk. koldpresset rapsolie
1,2 l grøntsagsbouillon 


6 spsk. parmesanost, fintrevet
½ agurk
Sort peber, friskkværnet
1 stort bundt brøndkarse


Tilbehør:

3 skiver rugbrød, ristet

Sådan gør du

  • Kog kyllingefileterne i letsaltet vand i 20 min. Tag dem op, og lad dem køle af.
  • Skær broccolien groft. Kom den i en gryde med ½ tsk. salt og 2 tsk. rapsolie. Hæld kogende grøntsagsbouillon over, og lad det simre i 10 min.
  • Læg osten i to lange, brede striber på en bageplade med bagepapir. Stil den i en ovn ved 200 grader i få mi­nutter, til den er smeltet og let gylden.
  • Lav “krøller’’ af agurkeskrællen med en tyndskræller. Stil dem til side.
  • Blend broccoli, bouillon og de sidste 2 tsk. olie til en ensartet suppe. Smag til med salt og peber.
  • Anret suppen med skiver af kylling, agurkekrøller og brøndkarse samt parmesantwill på toppen.
Servér ristet rugbrød til.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 598 kcal
Protein: 61,4 g
Fedt: 17,7 g
Kulhydrat: 56,7 g
Kostfibre: 16,5 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...