Boghvedewrap på tallerken med tunsalat, syltede rødløg og salat
© wichmann + bendtsen

Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

Disse lækre boghvedewraps med spicy tun gør aftensmaden værd at vente på. Få opskriften her.

12. april 2018 af Signe Moesby Leth

Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

4 stk. 

  • 2½ dl boghvedemel 
  • 3½ dl vand 
  • 1 æg 
  • 1 tsk. havsalt 
Tunsalat:
  • 2 ds. tun i vand 
  • 4 spsk. skyr 
  • 4 forårsløg 
  • 1 rød chili 
  • Havsalt 
  • Sort peber, friskkværnet

Fyld:

  • 1 peberfrugt 
  • ½ agurk 
  • 100 g spinat 
  • En håndfuld koriander 
  • Syltede rødløg eller alm. rødløg 
  • Evt. 25 g løgspirer 
  • Evt. 1 lime, saften

Sådan laver du boghvedewrap med spicy tunsalat

  • Pisk ingredienserne til dejen sammen. Hæld dej på en varm pande, og steg, indtil wrappen er fast på undersiden. Vend, og steg videre. Gentag fire gange.
  • Dræn tunen, og bland den med skyr, finthakket forårsløg og chili samt salt og peber. Lad hvile på køl, gerne i 15-20 min. 
  • Skær peberfrugt og agurk i strimler, og fordel dem i wrappen sammen med spinat, koriander, tunsalat, lidt syltede rødløg og evt. løgspirer. Dryp evt. med limesaft.

Næringsindhold pr. wrap:
Energi: 378 kcal
Protein: 35 g
Fedt: 4,3 g
Kulhydrat: 51 g
Kostfibre: 3,6 g


Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler