Blomkålssuppe med friskpillede rejer

Denne cremede suppe tager ingen tid at lave, perfekt til en kølig sommeraften eller som hurtig forret til gæster.

3. juli 2016 af I FORM

Til 1 person

¼ blomkål (200-225 g)
1 dl minimælk
100 g håndpillede rejer
1 lille bdt. dild
1 lille bdt. kruspersille


Fra dit basislager

1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
2 tsk. koldpresset rapsolie
Havsalt og friskkværnet sort peber
3 dl kogende vand


  • Skær blomkålen groft, læg den i en gryde med 1 tsk. salt, olivenolien, og hæld det kogende vand over. Lad det simre i 10 minutter.
  • Varm mælken op, og hæld den ved.
  • Blend nu suppen med rapsolien, og smag den til med salt og peber.
  • Kom halvdelen af rejerne i suppen og resten på toppen sammen med klippet dild og finthakket persille.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...