Læs også

Blomkål

Blomkål

Blomkålspizza med parmaskinke

Ved at bytte mel ud med blomkål kan du spare 200 kalorier på din pizza. Få opskriften på blomkålspizza her.

11. oktober 2016 af I FORM

Blomkålspizza til 4 pers.

250 g blomkål
1¼ dl lunkent vand
½ pk. gær
2/3 tsk. salt
3 små æg eller 2 store
2-3 dl fuldkornshvedemel
Tomatpuré
Hvidløg
Frisk oregano til pynt
Parmaskinke uden fedtkant
Artiskokhjerter
Lidt revet ost
Evt. frisk ananas

 

Sådan laver du blomkålspizzaen

    • Kør blomkålen til en helt fin struktur i din foodprocessor.

 

  • Rør gæren ud i vandet, og kom herefter æggene i, og pisk rundt. Bland blomkål og salt ned i blandingen, og kom til sidst melet i.

 

 

  • Dejen skal være til at smøre ud på bagepladen (nemmest på bagepapir), så den må ikke være for fast.

 

 

  • Bag blomkålspizzabunden i 15 min.

 

 

  • Smør tomatpuré, rørt op med hvidløg og oregano, på blomkålsbunden.

 

 

  • Kom parmaskinke, artiskokhjerter og frisk ananas ovenpå blomkålspizzaen, og drys med lidt ost.

 

 

  • Bag blomkålspizzaen i 10 min. ved 200 grader. Pynt med oregano inden servering.

 

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...