Grøn badenymfe-burger

Sartgrøn og delikat burger, som at tage en bid af den danske sommer.

24. maj 2012 af Helle Brønnum Carlsen og Martin Kreutzer

1 styk

1 burgerbolle Find opskriften her

100 g finstrimlet spidskål
1 spsk. groft salt (vaskes ud igen)
1 spsk. basilikumpesto
150 g grillet kyllingebryst
Havsalt og friskkværnet peber
½ grønt æble i ringe uden kerner
½ dl brøndkarse

 

 

  • Flæk bollen, og smør den med pesto.

 

 

  • Kram den fintsnittede kål med groft salt, og stil den til afdrypning i et dørslag, mens du steger kyllingen på en grillpande (ca. 7 minutter på hver side).

 

 

  • Skær kødet i skiver på skrå.

 

 

  • Skyl spidskålen for salt, og dup den tør.

 

 

  • Læg kålen som bund, læg kyllingestykkerne ovenpå, dernæst æbleringe og så til sidst brøndkarse. Luk med overbollen.

 

 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler