Tallerken med kotelet og grøntsager
© wichmann+bendtsen

Barbecuekotelet med glaserede gulerødder

Hvem siger, man ikke kan spise godt på en hverdagsaften? Barbecuekotelet med glaserede gulerødder kan du lave på bare 20 minutter. Velbekomme.

22. august 2017 af Anne Larsen & Michelle Kristensen

Barbecuekotelet med glaserede gulerødder

2 personer

400 g gulerødder, gerne i forskellige farver
2 tsk. koldpresset rapsolie
Havsalt
2 svinekoteletter a ca. 150 g
Barbecuesauce, se opskrift på forrige side, eller køb saucen færdig
2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
4 spsk. agavesirup, alternativt akaciehonning
Lidt kørvel


Tilbehør:

2 skiver groft brød

Sådan gør du 

  • Vask gulerødderne, skrub dem, og skær dem i stave. Kom dem i en gryde, dryp med rapsolie, og drys let med salt. Hæld kogende vand over gulerødderne, kog vandet op, og hæld det straks fra. Lad gule­rødderne dryppe af i en sigte.
  • Pensl koteletterne med barbecuesauce, og grill dem.
  • Rist gulerødderne på en pande i olivenolie. Når de begynder at tage lidt farve, kom da agavesirup ved. Hold hele tiden gulerødderne i bevægelse på panden, indtil de alle er glaserede.
  • Anret koteletter og gulerødder med kørvel. Servér en lun skive groft brød til retten.

Gør det let med en grillpande

Kan du ikke grille udendørs, så anskaf en grillpande. Den kan tåle at blive meget varm og giver dit kød fine grillstreger.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 582 kcal
Protein: 34,6 g
Fedt: 22,7 g
Kulhydrat: 63,7 g
Kostfibre: 7,4 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...