Kvindehånd holder æggehvidewrap med kylling, spidskål, pesto og nødder
© wichmann + bendtsen

Æggehvidewrap med kylling, spidskål og pesto

Er du også vild med den klassiske wrap, men knap så vild med alle kalorierne? Så prøv denne lettere æggehvidewrap med kylling, spidskål og pesto.

12. april 2018 af Signe Moesby Leth

Æggehvidewrap med kylling, spidskål og pesto

4 stk.

  • 12 æggehvider 
  • 1 spsk. mælk
  • Havsalt 
  • Sort peber, friskkværnet 
  • 1 tsk. olivenolie til stegning

Saltmandler:

  • 50 g mandler 
  • ¼ dl vand 
  • ²⁄³ tsk. havsalt

Pesto:

  • 40 g pinjekerner 
  • 3 håndfulde basilikum 
  • ½ dl olivenolie 
  • ¼ citron, saften 
  • 40-50 g parmesan, fintrevet 
  • 1-2 fed hvidløg

Fyld:
  • 2 kyllingebrystfiler 
  • ¼ spidskål, fintsnittet 
  • En håndfuld basilikum

Sådan laver du æggehvidewrap med kylling og pesto

  • Pisk ingredienserne til dejen sammen, til det begynder at skumme. Kom olivenolie på en mediumvarm pande, og hæld æggemasse på. Steg (gerne under låg), til den er fast. Vend, og steg på den anden side. Gentag fire gange. 
  • Kom mandler, vand og salt på en pande. Rør rundt, og kog, til vandet er fordampet, og mandlerne har fået en hvid hinde. Køl af. 
  • Blend ingredienserne til pestoen sammen, og smag til med salt og peber. 
  • Steg kyllingefileterne, og skær dem i strimler. Snit kålen. 
  • Fyld de fire wraps med kylling, kål, basili kum, salte mandler og 1 spsk. pesto i hver.

Næringsindhold pr. wrap:
Energi: 317 kcal
Protein: 29,2 g
Fedt: 18,4 g
Kulhydrat: 10,6 g
Kostfibre: 2,9

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler