I FORM-kuren fatburner special

Fatburner-suppe med hvide bønner

Fedtfattig fatburner-suppe med kål, hvide bønner, chili og hvidløg.

16. februar 2015 af Anne Larsen

Suppe med hvide bønner og chili

1 person

20 g hvide bønner
½ gult løg
1 fed hvidløg
Frisk ingefær (2 skiver)
¼ tsk. stødte chiliflager
2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
4 dl grønsagsbouillon
100 g rød peberfrugt
100 g palmekål eller savojkål
1 stængel bladselleri
Et lille stykke frisk rød chili

 

Sådan laver du suppe med hvide bønner

    • Bønnerne skal udblødes i min. 8 timer, skylles og koges i 35 minutter i letsaltet vand. Lav evt. et lager til fryseren.

 

  • 20 g tørrede bønner svarer til 40 g udblødte og kogte.

 

 

  • Skær det gule løg groft, og skær hvidløg og ingefær i fine små tern.

 

Steg det blødt og blankt i olivenolie, kom stødt chili ved, og spæd med bouillon.

 

  • Skær peberfrugt i stave, kål i tern, og bladselleri i skiver.

 

 

  • Kom det ned i suppen sammen med lidt salt, og lad det simre i 5 minutter.

 

 

  • Kom bønnerne i, og lad dem simre med i yderligere 5 minutter.

 

 

  • Smag suppen til med salt og peber.

 

 

  • Skær chilien i ringe. Vurder, hvor meget chili der skal i suppen, når den smages til. Server evt. resten af chilien ved siden af.

 

I FORM Kuren fatburner special

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...