I FORM-kuren fatburner special

Lun græskarsalat med rucola og feta

Lun salat med bagt hokkaido-græskar, feta og rucola udgør tilsammen den perfekte sammensætning af fedme, sprødhed og sundhed!

7. april 2015 af Anne Larsen

Bagt hokkaidogræskar med feta

1 person

4-6 både hokkaido-græskar/­ 200 g græskarkød
2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og kværnet sort peber
50 g rucola
25 g feta, 40+
15 g parmesanost
Citronsaft

Derfor er græskar så sundt for dig.

Sådan laver du lun græskarsalat

  • Skær 4-6 både af græskarret, og gnid dem med den ene tsk. olivenolie. Krydr med salt og peber, og bag dem (med skræl )ved 190 grader i 20 minutter.
  • Skyl og slyng rucola rent og tørt.
  • Anret rucola med de bagte græskarbåde, bræk fetaosten, og høvl parmesanflager over.
  • Dryp med citronsaft, og dryp den sidste tsk. olie over de lune græskarbåde.

I FORM Kuren fatburner special

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...