I FORM-kuren fatburner special

Krydret kylling i tomat-yoghurt sauce

Drøm dig væk til de varme lande og sæt skub i din forbrænding med denne krydrede kylling i tomat-yoghurt sauce.

8. oktober 2016 af I FORM

Krydret kylling

1 person

¼ gult løg
1 fed hvidløg
1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
¼ tsk. stødt nellike
¼ tsk. stødt kanel
¼ tsk. stødt kardemomme
¼ tsk. stødt spidskommen
¼ tsk. stødt gurkemeje
¼ tsk. tørrede, stødte chili
1 laurbærblad
1 tørret limeblad/lidt limeskal
1 dl grønsagsbouillon
1 spsk. mandelmel
1 dl græsk yoghurt, 2 %
1 dl hakkede dåsetomater
1 halvt kyllingebryst, 60-70 g
1 lime
Havsalt og et par kværn peber
50 g grønne bønner
Koldpresset rapsolie


Sådan laver du krydret kylling

  • Skær løg i fine tern, og steg dem blanke i olien. Tilsæt krydderier og bouillon. (Brug en lille gryde, så saucen dækker kyllingekødet).
  • Tilsæt mandelmel, yoghurt og dåsetomater.
  • Varm godt igen­­nem, og pocher kyllingekødet i saucen i 15 minutter, hvor saucen småsimrer. Spæd evt. med en lille smule kogende vand.
  • Gør imens bønnerne i stand, og kog dem i letsaltet vand med et dryp rapsolie – i 2 minutter.
  • Smag saucen til med salt, peber og limesaft. Anret kyllingen med saucen og bønner ved siden af.

I FORM Kuren fatburner special

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...