I FORM-kuren fatburner special

Bagt laks med parmesan og spidskål

Lys og lækker bagt laks med parmesan, spidskål og forårs-beder i bolsjefarver.

16. februar 2015 af Anne Larsen

Bagt laks med parmesan

1 person

100 g laksefilet uden skind og ben
Havsalt og kværnet sort peber
En lille håndfuld ærteskud og dild
75 g bolsjerødbede eller rødbede
1 lime
75 g spidskål
1 dl kogende vand
Lidt salt
Frisk parmesanost , ca. 5 g


Sådan laver du bagt laks

  • Bag laksen i ovnen i 12 minutter ved 200 grader.
  • Skyl ærteskud og dild, og pak dem ind i køkkenrulle.
  • Skræl og skær bolsjerødbeden i ultrafine skiver.
  • Anret dem med dryp af lime.
  • Snit kålen fint, og hæld kogende vand over. Kom lidt salt og lad det stå i et par minutter.
  • Dræn kålen.
  • Anret laksen med beder og spidskål med parmesanhøvl.
  • Pynt med dild, ærteskud og lime.

I FORM Kuren fatburner special

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...