Vil du spise billigt gælder det om at variere brugen af de råvarer, du allerede har for hånden. Følg I FORMs sunde madplan og spis sundt, godt og billigt.

Kostplan, der ikke koster knaster

Hvad skal du spise, når du gerne vil holde dig sund uden at gå fallit? Få 7 lækre dagsprogrammer til en sund kostplan med I FORM.

14. november 2016 af I FORM

Derfor virker kostplanen

Flere af årstidens billige råvarer går igen i ugens opskrifter til I FORMs kostplan
Ved at følge den sunde kostplan undgår du madspild og sparer samtidig penge, uden at du behøver at spise det samme flere dage i træk.
Du kan også lave større portioner af de retter, som du finder i kostplanen og fryse ned til dage, hvor du har travlt.

Din sunde madplan

Nedenfor finder du opskrifter til hele dagen, både morgenmad, frokost, mellemmåltid og aftensmad, så du bare behøver at følge kostplanen for at få en sund og lækker hverdag.

Mandag: Pitabrød med kylling

Tirsdag: Spaghetti bolognese

Onsdag: Chili con carne

Torsdag: Hønsesalat

Fredag: Burger med rodfrugtsfritter

Lørdag: Kylling i karry

Søndag: Minestrone


Grøntssagsgaranti i hverdagen

Det er let at glemme eller springe grøntsagerne over i en travl hverdag. Modsat mange af de mere usunde fødevarer, som vi indtager, så kræver både frugt og grøntsager nemlig lidt arbejde, hvis det skal være rigtig lækkert. Vil du gerne sikre, at du og din familie får nok af de fiberrige, sunde grøntsager og frugter? Så er en Cutter & Slicer måske en god idé.

Med Cutter & Slicer kan du hurtigt og nemt skære grøntsager og frugter ud i både flotte og mundrette stykker. Den kommer med et hav af forskellige blade, der passer til alle former for frugt og grønt. Efter brug kan du blot smide redskabet i opvaskemaskinen, så du slipper for besværlig rengøring.

Lige nu får du en Cutter & Slicer sammen med 2 numre af I FORM for kun kr. 49,- + porto. 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler