Læs mere om YOU RUN og løb for din sag

Løb for netop din sag til det festlige cityløb i Københavns skønne gader.

16. december 2016

YOU RUN 2017

Tilmeld dig YOU RUN Copenhagen her

I FORM og YOU RUN tilbyder et cityløb som forener motion og muligheden for, at samle penge ind til lige netop den sag, som du ønsker at støtte.


Om løbet

Løbet består af enten:

  • 5 km, pris: 245,-

  • 10 km, pris: 345,-

  • Halvmarathon, pris: 385,-


Tag din familie, venner, veninder og kollegaer med til et fantastisk løbearrangement fyldt med glæde, sammenhold og god energi. Sæt allerede nu kryds i kalenderen søndag den 30. april 2017, så du ikke går glip af løbefesten i Københavns indre by.

Inderhavnen vil være pyntet op med balloner, der vil være fyldt med underholdning, high fives til alle seje løbere og ikke mindst superhelte, som vil heppe på dig. Derudover kan du undervejs på ruten forsyne dig med frugt, energidrik og vand.

Det er muligt at deltage i YOU RUN som enkeltperson, hold eller virksomhed og starte en online indsamling for din valgte sag.


Du gør en forskel

Når du køber et startnummer til YOU RUN, skal du vælge hvilken sag du vil løbe for. Herefter bliver der automatisk oprettet en "indsamlingsside", så du har mulighed for at samle  penge ind til den velgørenhedsorganisation du har valgt at løbe for. Indsamlingen er helt frivilligt.

Det er ikke et krav at du skal indsamle penge for at deltage i løbet.

Hvis du har lyst til at indsamle penge, så husk at du gør en forskel, uanset hvor meget du får samlet ind.

Byens flotteste rute

Løberuterne er nok blandt de mest centrale og smukkeste i København. Start- og målområdet er ved den Sorte Diamant, og derfra løber du rundt om Inderhavnen, først langs Christians Brygge, via Havnegade og Nyhavn, over den nye Inderhavnsbro og Trangravsbroen og ud og runde Operaen. Herefter tilbage ad Strandgade, under Knippelsbro, forbi Christianshavns Torv, under Langebro, langs Islands Brygge, over Bryggebroen og tilbage langs Kalvebod Brygge, ud på Kalvebod Bølge og derefter direkte kurs mod mål ved Den Sorte Diamant.

Tilmeld dig YOU RUN Copenhagen her

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...